Vuxenpoäng x3

Idag mina vänner har jag gjort en massa vuxenpoäng. Så som att skapa ett sparkonto, internetbank och skriva in mig på arbetsförmedlingen. Snart kommer min lägenhet och en hejdundrande massa pengar till mig, nej men man kan alltid hoppas. Och i så fall hoppas jag på hus och inte lägenhet för att vara ärlig



Det är bara en skolvecka kvar, sen har vi ledigt en vecka och sen wopps så tar vi studenten! Helt awesome att aldrig mer ha skola men samtidigt lite läskigt. Jag kommer i alla fall sjunga min nya favorit låt hela dagarna som alla säkert redan vet vilken det är så vi sjunger i kör "Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting. Tisdag ser jag mig omkring, mig omkring, mig omkring" Tycker det låter bra jag.

En Kent sitter inte finare än vad det gör på morgonen

Ja, jag säger då det. Kentarna kan göra en dag så mycket bättre än vad det redan var från första början. Tror inta jag behövar säga så mycket mer än så,

Spökstad

Den döda vinkeln

Söndagsmys

Kom nästan nyss hem från en roadtrip med Isabelle och Tobias, åkte till KSK och där efter till Hanatorp.
Annars idag har jag varit med Tim och vi har varit i borås och myst hejdundrande mycket! Och ja just det, denna helgen har varit helt sjkut weird! Gjorde inte någonting igår förutom att jag och Tim satt vid datorn och delade några ord med varandra då och då, sen bara poff va klockan halv fyra och vi belöt oss för att sova. Så ja, det är mesta dels så här min helg har varit



Serier hit och serier dit...

Idag leker jag med Tim och håller nu på med fotoupgift som behöver göras. Chillar med serier och det får vi se hur det går men just nu känner jag mig klar, får väl hoppas att jag kanse möjligtvis kan få ett VG i foto. Det hade ju inte sett fel ut om man säger så, hade platsat sig bra vid mina IG:n.


Liseberg överlevde

Ja, igår fick Liseberg farligt besök av tre kvinnor vid namn Hanna, Isabelle och Teresia. Men Liseberg klarade sig trots att vi tog fötter dit in och Isabelle van till och med en chipspåse. Veronica Maggio var även på plats, lyssnade på dem första låtarna man inte känner igen så vi tröttnade och missade hennes nyare.
AtmosFear Fick besök av oss två gånger, andra gången följde även badass Hanna med. Med fart pch fläkt klarade vi det och det  är min personliga nya favorit så om man inte åkt den, åk den!



Höjden av ledighet

Har legat en hel dag framför TV:n och lite då och då klickat på min dator. Jag har även läst alla mina sms i brist på att göra någonting, det var med inklusive skickade sms och detta tog nog ungefär 2 timmar samanlagt. Man skrattade ju en hel del i alla fall, sen om det var för att det var kul eller för att jag hade så fruktansvärt tråkigt vet jag inte.
När klockan slog fyra gick jag till Tim, där tittade vi på film ända tills klockan nio då han skulle bege sig för att jobba natt. Just nu sitter jag och Isabelle och försöker hitta på något vi kan klä ut oss till men nej, det står helt stilla i mina fantasikanaler i hjärnan om man nu kan säga så.


Dom meningsfulla

Glömde min kamera hos bror och Carro förra veckan och på den så fanns det lite bilder jag nu ska bjuda på. Enjoy





Rusa rusa,

Idag ska jag till pappsen men först så måste jag duscha, ta på mig kläder, borsta tänderna, packa och gå till Hanna. Självklart så kommer jag att hinna för jag kan vara snabb och ibland går det faktiskt min väg och jag har på känn att idag är det en dag då det går som jag vill.

Jag har även skaffat mig vuxen poäng idag då jag har röstat till omvalet. Min fräsch het när jag gick in där går inte att beskriva men jag ska testa. Jag hade flötigt hår, mjukisbyxor, hoodtröja och inget smink.


He...

Heeeej :v Nu har det redan gått en vecka sen jag och min kompanjon började vårat projektarbete och måste säga att det varit kul. Så från och med nu så ska jag börja dokumentera allt som händer i min närvaro, nästan. Jag menar, vem vill inte se kinky pics på mig i toan? Och ja det ska vara i.
Nu väntar sängen och imorgon ska vi göra klart våran scrapbook, det kommer nog bli yppeligt bra.




Det var Juni och enkla beslut

Och snart är det Juni med enkla beslut, för säg mig. Är inte allt så mycket enklare när sommaren kommer? Man kan göra allt det man inte hinner göra under resten av året så man använder sommaren liksom som en "gör allt så mycket du kan och hinner tid." I alla fall är det så det är för mig, för jag har alltid fullspäckat schema hela sommaren och det är bra tycker jag. Utan fullspäckat schema, ingen riktig sommar.


Allt det där som man inte ska göra

Alla gör vi lite smått osmarta saker ibland, vilket jag råkar vara en höjdare på. Men man kanske inte ska klaga för det blir alltid bra sen ändå, och om allt som händer inte hade hänt så hade ju jag varit en helt annan människa så kanske är det bara bra för det mesta. Fast idag så kanske jag snuddade lite vid gränsen med lilltån även om jag hann med stora marginaler.

Eftersom jag är en person som kan med och skratta åt det mesta så tycker jag att vi alla skrattar i kör!


Kattkärlek i överflöd

Nu innan jag ska ta mitt lilla ass till Hanna ska jag äta och gosa med lille kissekajsa, hon är verkligen underbar och det bästa med dig är nog att du inte kan prata för ibland blir prat lite för mycket för min del så du är perfekt!

Får ju inte glömma min olidligt snygga header Isabelle hjälpte mig med igår. Thanks brud


Tomt och diverse saker

Jag är hungrig, verkligen så hungrig så det känns som om att det ekar i magen när man pratar. Och även om det känns så tomt så mår man illa och kan spy. Lite creepy feeling måste jag medge så tack för att det är mat om en helvtimme. Och ja, det är detta jag tänker på en tisdags förmiddag. Nu ska jag ta min stol och rulla vidare till Isabelle för jag hittar inget större nöje på min dataskärm


RSS 2.0