Hel dag för mig själv och Lisette en smula

Idag vaknade jag ganska så tidigt, rätt så skönt att göra det ibland med. Beställt körlektioner har jag gjort än så länge idag, den 14/3 och 15/3 så får ni se upp för då kommer jag ut på vägarna. Nu skall jag duscha och när Lisette vaknat skall jag och mitt fett röra oss till henne.


Väntan är lång

Varit i Borås nu sex timmar på väntan efter en tatuering min vän skall ha. Vi har i alla fall haft en heldag i Borås tillsammans :)


Finally Home

Första natten jag sover hemma sen i fredags. Och vart har Teresia tagit vägen? Jo hon har varit hos sin lille Tim, så kände att det kanske var på tiden att jag sov hemma. Imorgon så rullar jag in till Borås där min andra kära vän Isabelle skall tattuera sig, haft en bra vecka :)


Tack

Tack alla underbara människor och mest tack till Tim, du har varit guld värd!


Kalasfix

Mamma fyllde 45 i tisdags och idag ska hon ha partey med sina vänner och jag. Kommer matcha in bra bland tanterna och gubbarna. Snacka om att dom kommer tycka jag och mina vänner är lamkött eller.. Nu måste jag fixa mig och fixa iordning lite i hemmet så folket får plats, ciao!


Jag vet, nånting som du inte vet

för jag är den enda som vet ;)

Vilken fråga



Självklart vill jag ligga igen, eeeh.. lägga igen

Nu är det änna spännande


Det går för fort

Eller hur


Barnvakt

Imorgon skall jag åka till min pappa för att vara barnvakt till två söta fosterbarn på torsdag, detta innebär också att jag inte kommer vara aktiv. Av någon anledning när jag är hos pappa tittar jag nästa aldrig på min mobil så jag gör nog inte det nu heller i gues


Blomma i vägen för min väg

Har varit hos Isabelle och spelat Uno, vilket jag så klart van. Ingen slår ju en Teresia i det? (egentligen van Isabelle båda gångerna, men det hör inte hit ;) det var kallt och uppfriskande att promenixa hem, men varje gång jag ska gå till mitt rum är jag alltid lika rädd att jag ska välta den största och finaste blomman vi har i hemmet. Och ja set var väl det, blomman lever än så länge i alla fall, råkar den välta så var det inte jag, jag var absolut inte hemma just den sekunden.


Kämpar, sliter, svettas

Handla, Film, Grey's Anatomy, Tim, Gå


Grey's Anatomy maraton

Någon gång ska jag med ha en mcdreamy

Tänkte bara säga det att, du ägde!

Jag tittade melodifestivalen igår vilket säkert näst intill alla gjorde. Hur som helst så tyckte jag loreen var sjukt bra, vart har hon varit och gömt sig? Så för första gången av alla mina år så åkte mina två favoriter man skaffar sig på kvällen till final, dead by april och så klart loreen. Min kväll blev bra


Schoolfeeling

Sitter här på ung kraft med Isabelle och söker jobb. Det känns lite som att vara tillbaka i skolan igen, vi har till och med lärare här. Inte illa må jag säga. Men nu ska jag störa Isabelle så som jag brukade göra back in the days ;)


RSS 2.0