One Tree Hill

Sa att jag skulle sova, men Isabelle skrev ett sms där det stod att hon och Tobias vill titta på One Tree Hill säsong åtta imorgon och jag hade en skiva kvar på säsong sju så fick titta på den. Och nu är jag otroligt glad över att jag inte behöver vänta mer än en natt för väntan är olidlig! Hahaha så nu säger jag godnatt på riktigt, Godnatt :D


Godnatt

Nu är Teresia jätte trött och ska sova, hade hoppats på att börja kvart i tolv men det kan jag inte riktigt med. Hoppas vi börjar med dubbel lektioner på tisdagar snart så jag får min behövliga sovmorgon. Godnatt!


Ibland går tiden fort och varför springa från den när man kan springa med den?

Tripp

ska åka till pappa för att arbeta det lilla as:et av mig men först ska jag till min farfar och farmor och mysa lite där.
Ser en väldans mycket fram till söndag, kommer vara helt DÖÖÖD! haha
Break a leg Teresia


Göteborg

Idag har jag haft underbar tid med mina bästa i Göteborg, jag och Isabelle fixade riktigt fin student klänning, jag fick klicka bra kort jag ska använda mig av till en utställning vi ska ha med skolan och det bästa med allt är att jag fick vara där med de bästa. Så ja, min dag har varit bra och har ingenting att klaga på över denna dag, jag är hel nöjd med andra ord och påstår att den inte kunde ha blivit så mycket bättre. Nu ska jag ta en dusch och sedan njuta av några bra avsnitt av one tree hill och göra dagen ännu lite bättre


fräsch for real!

Ja, nu är Teresia frisk och det bästa med att vara sjuk måste vara det att man får vara hemma en extra dag då man redan är frisk, i alla fall så är det så vi har det med våran familj. Nu är jag väldigt r******n och kan knappt vänta tills imorgon då Jag, Isabelle, Hanna, Tobias och kanske Tim ska åka till Göteborg, kommer bli PHETT!


kinky pic' från våran förra tripp som var till Jönköping

...

Nu 14 timmar efter jag vaknat känner jag att jag klara av att äta lite så tuggar på en skorpa som säkert kommer åka upp igen men det är ju lika bra att testa. Idag har jag drucket ett glas cola ett halvt glas vatten och ett halvt glas blåbärsdryck ända tills nu när ja klämt i mig en skorpa och ett glas cola till. Just nu mår jag faktiskt inte så illa fryser mest så ska kura ner mig under täcket där jag ägnat hela dagen till att ligga.


Godnatt!

fräsch.se

Idag är jag magsjuk, var några årsen så det är en lite weird känsla typ som att det är något som sitter fast innan det kommit till magsäcken och måste komma ut men det kommer aldrig så man går bara och väntar på att det ska foscha ut ur munnen ;) Plus att jag är så fräsch så det finns inte, man vill bara spy på det (HAHA). Dock har jag ju inte spytt än men det kommer, det kommer om inte min frukost fixar det dåliga nämligen avslagen cola, eller kanske min lunch som är avslgen cola eller kanske min kvällsmat som kommer vara avslagen cola. Ha en bra dag readers ;D

Så här kommer jag se ut när jag springer till toaletten sen ;)


Vårkänslor

Idag vaknade jag upp med en Hanna bredvid mig, aldrig fel. Vi gick ut på en "promenad" vilket innebar att vi gick upp för backen till vattentornet, satte oss på asfalten i solen och tjata. Det var varmt och lille jag fick starka vårkänslor så idag är jag glad!


Fet lördag

Strax ska Teresia bege sig till sin mormor för att äta lunch och prata lite med henne och morfar. Efter det så beger jag mig till Hanna som jag saknat något otroligt för att vara helt ärlig, hos henne ska vi titta på melodifestivalen och tjata lite skit, sånt som man behöver göra lite då och då med andra ord.


vm

Jag och Tim har vunnit VM på att vara världens snyggaste, check it out!



Mute

Nu ska jag sätta på min mute knapp och ta en visit hos min far där jag ska stanna tills på fredag, det ska bli mysigt så jag ska mysa sönder med min lille Leo och jag ska gosa sönder alla djuren, jag ska självklart mysa med resten av familjen också. Så ja, jag kommer inte vara online på den lille bloggen tills på fredag. Nu ska jag mysa med min lilla Kajsa tills jag behöver gå till bussen, hejdå och ha bra dagar tills jag kommer tillbaka


Jag och Kajsa hälsar hejdå till er :)

Tessibell

Det blev Varberg idag i stället för att åka till Borås, bra idé jag kom på när vi satt i bilen och skulle åka, high five till mig själv! När jag väl stod där med en maffig balklänning på mig vilken var typ den femte så kom jag på det att egentligen vill jag ju ha en sån som min syster hade så jag ska ha den, haha.. Efter våran visit i det blåsiga Varberg så åkte jag dirr till Tim och sen swosch till Isabelle där Pontus var och sen kom även Tobias. typiskt.. Sen har vi varit galna men jag ska sova hos Isabelle och vi ska checka in Trassel så BYE!


Kinky pic's på mig och Isabelle.

Bla bla bla

Nu snart ska jag och mor åka till Borås för att pröva balklänning som jag sen ska bestämma hur jag vill ha den för att mormor sen ska kunna börja sy. Inte så party inte, men det blir nog bra ;)


Ska man utmärka sig så ska man.

I rymden finns inga känslor

Har sett denna film tre gånger inom loppet av tre vecker, kanske till och med är på första plats på min personliga top 10 svenska filmer, det är den och kenny begins som krigar om första platsen. Ja hur som helst ni som inte sett den, se den!




valentine's day

Vaknade upp hos Hanna, Tim kom och vi åkte hem till mig för att fira mamma som fyller år idag så Grattis till hon. Nu är Tim och jobbar med han sluta halv sex så han kommer nog snart igen hoppas jag :D Puss från lille mig till er alla


Kan bli bättre

Jag har varit usel på att uppdatera, men jag har gjort en massa annat skoj, jag har haft en crazy night hos Hanna och haft mys med Tim sov även en natt hos min babe Isabelle med en massa buzz spelande, hihihi det är så kul! Så en dag hon minst kommer ana så kommer jag att stå utanför hennes dörr med puppy eyes och vilja spela BUZZ! Haha hej då,


jag är så extremt snygg! Haha

Teresia Carlsson

Jag har bytt till mitt gamla bloggnamn som jag trivs bättre med så hejhej bloggen!


RSS 2.0