Kattmamma och jobb

Idag åker Teresia till Vårgårda för att jobba aset av sig. Imorgon så ska mamma iväg och jag är inte hemma så då blir kajsa ensam, men Teresia har fixat. Imorgon ska kajsa till sin kattmamma Hanna, om allt går enligt planerna vill säga. Nu ska det här packas fort för bussen kommer om knappt en timma.


Fantasin flyger och jag har kajsas skinkor upptryckta i mitt ansikte

Ja, som ni läst så har jag fruktansvärt kul så här på kvällskvisten en torsdag.
Haft utatällning idag, måste säga att det känns lite weird och jobbigt att ha åskådare som kikar in vad man har gjort.
Och just det, sug min röv. Den 1 maj så kan man bara lyssna 10 timmar i månaden på gratis spotify så då blir man ju tvungen att köpa premium, dom små lömska människorna vet hur dom ska göra.

Nu ska jag gosa med Kajsa som förflyttat sig från mitt ansikte och ligger nu bredvid mig för att deppa över mitt kära spotify och tänka positivt på att min iphone 4 snart kommer att komma på posten.


Vi är så hemskt himla snygga, inte flötigt hår någonstans från min del.

00.55

Borde gå och lägga mig och det ska jag göra med. Ska bara hitta min inre motivation till att gå till toan och tillbaka till rummet, det kan ta sin tid men det kommer en tid för det med. Ska bara leta upp min kissekajsa med så är jag finito för natten. Imorgon väntar det sig en spännande dag i Rydal, the center of the world så bäst att jag går och lägger mig nu


Pinsamt, man skulle kunna tro att jag tycker om er på något sätt

segt och oerhört drygt

Just nu vill jag inget mer än att bara springa ut ur skolan och aldrig mer komma tillbaka. För varje dag som går så blir det bara jobbigare och ännu lite mer jobbigare och att det inte går som jag vill göra det hela till ett stort kaos haha passande. Så nu under tiden jag väntar på snabba moviemaker så ska jag gå ut, sätta mig i solen, tjöta med Isabelle och sen gå in för att vänta igen. UNDERBART!


Det där ordet alla blir glada av

Om man öppnar upp sig riktigt mycket för sig själv så känner man bara en massa kärlek i kroppen man bara vill ge till alla man älskar, i alla fall är det så det brukar sluta för mig när jag känner lite extra på mina känslor. Och meningen "Jag älskar dig" räcker liksom inte för att uttrycka hur enormt mycket jag verkligen älskar er.

Jag tror inte på slumpen, jag tror mer att det är en mening med allt. Det är ingen slump att jag känner er och det är heller ingen slump att jag känner som jag känner för er

Lov i bilder


Bilen på väg till Grutlanda 4

Isabelle och Tobias hittade katterna och det fick bli spelet tjejsnack på kvällen Haha

Visade hästarna och kuzko som dom så fint döpte den till fick bli deras favorit

Påskafton hade vi hos mormor och morfar

Fick reda på hur sjukt kass jag är på att hoppa hopprep som jag en gång varit sjukt bra på
På kvällen åkte jag till Tim men no pics tyvärr.

Idag åkte vi till Ekelund, ska man mysa så ska man

Mina älskade puckon till vänner tog även sitt första dopp

Road tripp

Dagen började med att underbara Tim låste ute oss och fick vänta tills mamma kom hem haha.. Men nu är jag ny duschad och ska strax packa till den super galna road trippen til Vårgårda med Isabelle och Tobias, känner på mig att det inte är så mycket som kan gå fel en dag som denna. Förutom att Tim låste ute oss då förstås.


Senast vi hade road tripp bar det av till Göteborg

Jag älskar er


Ni är bäst!

Systers nya tatuering

Du stod en blick ifrån mig

Jag fick verkligen tummen ur för att prata med dig, ett år har gått och jag har inte sagt ett enda vettigt ord till dig som jag tycker att du behöver få reda på hur jag känner om det hela. Vi gick fram till dig, men bussen skulle strax komma så kände att det inte var rätt tid. För det jag vill ha sagt till dig går inte på fem minuter, snarare fem timmar.
Så jag hoppas att du gör som du sa, att du ska höra av dig när du är här. För du måste fattat att jag egentligen inte bara ville veta vad du ska göra på lovet. Så nästa gång jag får tag på dig och mitt hjärta dunkar som aldrig förr ska jag verkligen få sagt allt.,


Jobb face on!

Ja, jag ska jobba i helgen "yaaaaay" eller inte. Jag kände för att bara vara hemma, ta det lugnt sova lite, vakna igen bjuda hem någon, titta på film och äta lite tacos. Men nej, jag ska jobba och låtsas att jag tycker det är as kul!
Byyyyyye, amigos!


Nästan exakt såhär kommer jag se ut, vi är nog lite lika jag och han där Leo i alla fall

La la la la

Väntar på att det ska komma folk hit, DOM ÄR SEGA! verkligen orehört sega., Och jag orkar inte plugga matte mer, vi är faktiskt inte så bra vänner som jag sa igår. Vi är mer ärkensfiender som bara vill bli av med varandra, vilken liten lögnare jag är Moahahhaa ^^


Funderar på hur jag ska förtära matte böckerna, bränna eller riva sida för sida?

My new best friend

Dagen i skolan var verkligen jobbig, min hjärna var way långt ifrån det jag egentligen jobbade med men jag blev klar i vilket fall som helst så det är ju skönt.
Och idag efter två års distans så har jag äntligen tagit upp kontakten med min bästa vän igen! Matte heter han, gosch vad jag har saknat honom. Men nu innan ironin tar över alldeles för mycket så ska jag gå och lägga mig, har ju trots allt nationellt prov i svenska imorgon.


Jak eeelzkahr verkligen matteh!

Flötigt hår och utsmetat smink

Natten tillbringade jag bredvid två helt fantastiska människor. Vi tittade på bilder och gosch vad jag saknar den tiden, verkligen saknar det jätte mycket. Så snart tycker jag att vi tre tar vårat pick pack och drar till Göteborg.

Sen hoppas jag att Tim inte ska tillbringa allt för mycket tid hos Camilla utan jag tycker han ska ha lite mer kvalitetstid med sin Teresia.


"Hör jag ditt hjärta ge mig blod"

Ibland kan man känna hur man är sammansatt med en annan, man liksom delar varandras kroppar tillsammans. Skrapar den ena upp knänen på grus så känner man samma smärta, hamnar en på fel ställe i livet så gör den andra det med. Det räcker med ögonkontakt och man kan se in i ens själ, man behöver inte säga ett ord för att den andra ska förstå hur man känner och känna samma sak. Man är inlindade i varandra och även fast man lever så tätt in på en annan så kan ens värld inte bli så mycket större.

YEAH-HA

Idag är Teresia lite halvtrött efter hårt slitande på kroppen, nehehehhe ^^ Så snart kommer broder min och vi ska belöna oss med Tacos, finally! Jag är så sugen på't! Byyyyyyyyye,


Spiderman vs. Superman

Idag har jag kört till Ikea och hem med min BitchMarie. Jag hittade en "matta" som egentligen inte är det men jag ska använda det som det och det bästa, tre påsar bilar för 25 spänn. Det vart min super-shopping för denna månaden. Nu ska jag be Spiderman ta sitt lilla as och svinga sig till Superman för jag har mina aningar om att Spiderman behöver sitta i Supermans kök.


Ungefär så här jag ser ut när jag byter skepnad

Inneboende och flytt

Jag har inte uppdaterat på många dagar nu pga att jag inte varit hemma och min dator har varit hos Tobias under tiden vi har flyttat. Så tack alla mina söta vänner för att jag har fått vara en liten inneboende hos er under denna vecka, det har verkligen varit ett stort plus för lille mig. Nu sitter jag i mitt nya rum med tre flyttlådor och ett allmänt rörigt rum men så fort allt kommit upp på väggarna och flyttlådorna ner till källaren så kommer det bli ett dundermysigt rum! :D


RSS 2.0