Skrik och underbar Tim

Målar min mosters hus och får väl tacka himlen för att Tim är här med mig, annars så hade jag nog fått lite lätt panik. Eller ja, jag hade i alla fall inte varit på så bra humör. Vi har i alla fall solat, målat, shoppat och myst på klipporna. Men imorgon så får det bli hemfärd för min del, kan ju inte missa september när man har chansen att se hon gratis. Mitt nu när jag skrev detta ringde en kär vän vid namn Malin, hon är nämligen på peace and love och lyssnar på kings of Leon så hon hade fått order om att ringa mig så jag fick lyssna lite men blev mest gött skrik från andra sidan, lika kul det :D Nu ska vi snart sova så jag orkar måla i tre timmar imorgon, hårda arbetsdagar för min del. Skriver från min mobil så blir ingen kinky pics tyvärr för bet inte hur man ska göra så ciao!

natt och musik

klockan är ungefär ett på natten och jag kan inte sova, får bli till att lägga sig till rätta med kissekajsa på magen och blunda fint så man kanske kan slumra till. Det är trots allt midsommar idag mina kära vänner. Och ja just det, erkänn jag spamar sönder min blogg, känner att jag inte riktigt orkar med den men jag hittar nog lust till skiten snart igen. Jag är ju faktiskt halvt arbetslös så något måste man ju spendera tiden på


Jag älskar dig Hanna och kan knappt bärga mig tills du kommer hem så jag kan få se ditt Hollywood smile

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

OCH NU ÄR JAG FULLT ÖS ARBETSLÖS! :D


Bal och lite annat dyligt

Hehe.. Ja vad ska man säga? gårdagen var helt underbar! Trodde inte att en bal kunde bli så kul som den blev, det är väl till största del alla som där förstjänst så tack alla treor på Gymnasiet. (Mest tack till Isabelle)
Vi kom hem vid halv fem och vaknade ungefär vid tre och nu är jag galet trött igen så ska faktiskt sova, måste ju vara pigg till grillning med klassen imorgon.


RSS 2.0