In tha vänta stunda

Väntar på Isabelle, hus flyttning och skipbo väntar sedan när den sköna plockat upp mig. Under tiden har jag duschat, know ya wanna see it!



Ibland är jag lite för snygg för hela mänskligheten,

Jag ljög på ett sätt

Jag skrev ju för några veckor sen att jag skulle börja blogga mer eftersom jag är arbetslös och inte har något bättre gör mig. Sanningen är den att jag har fullt upp hela tiden ändå, och jag älskar det! Så kanske det är bra att det får vara så här ett tag :) Sen har jag även tänkt på det att, vad får man ut för något kul på en blogg? Kul att läsa när man är gammal? Jo visst om det ens finns kvar då och om det finns kvar så är det ju nästan sorgligt hur mycket tid och energi en människa orkar lägga på en blogg. Och här sitter jag, har en egen blogg, orkar lägga ner tid och energi för något ingen läser och det är jag faktiskt glad över. För skulle jag ha massa läsare så förstår jag inte vad de hittar för kul, inget liv är vad jag skulle kalla det för.

Hans nos, den var av garn

Vart i Borås idag och tittat på Danny, eller titta kanske va lite fel ordval. Lyssna var det mera. Trevligt hade vi det i vilket fall som helst. Just nu sitter jag här, läser ytliga bloggar (som om inte min är det) och lyssnar på när septeber som sjunger teddybjörnen fredriksson. Riktigt mysig faktiskt, har lyssnat på den minst 6 gånger för dom som vill anteckna. Skall ropa på kissekajsa att det är gosetime med MysSfaktor 10 musik, då kommer hon att komma som ett skott ur en kulspruta.




Stor fet spindel i taket som gör att jag håller mig uppe

Ja, jag är rädd för spindlar och när det är en nästan rakt över mig så kan jag absolut inte finna någon ro till att sova och jag har inte mod till att ta bort den heller. Hur som helst så har jag målat klart huset och kl 10:00 går mitt tåg hem, den som vill leka är fri till att komma och jag kan väl kanske röra på påkarna till någon med.

Party in my head!

Sett september idag, himmel va snygg man kan va!




RSS 2.0